Uslovi korišćenja

Početna strana / Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja za veb sajt koji nudi i besplatnu mogućnost postavljanja oglasa, kao i opciju da se plati za istaknuti oglas i lične oglase:

Dobrodošli na naš veb sajt za oglašavanje! Pre nego što počnete koristiti našu platformu, molimo vas da pažljivo pročitate i razumete sledeće uslove korišćenja. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa svim navedenim uslovima i obavezujete se da ćete ih poštovati. U slučaju da ne prihvatate ove uslove, molimo vas da ne koristite naš veb sajt.

  1. Postavljanje Oglasa: 1.1. Besplatni Oglasi: Naš veb sajt omogućava korisnicima da besplatno postave oglase u određene kategorije. Korisnici su odgovorni za tačnost i kompletnost informacija u oglasu koji postavljaju. 1.2. Istaknuti Oglasi: Pored besplatne opcije, nudimo i mogućnost plaćanja za istaknute oglase. Istaknuti oglasi se prikazuju na posebnim pozicijama i upečatljivijim formatom, čime se povećava njihova vidljivost. Korisnici koji izaberu ovu opciju obavezni su da poštuju naše smernice za sadržaj istaknutih oglasa.

  2. Lični Oglasi: 2.1. Kategorija Lični Oglasi: Ova kategorija namenjena je korisnicima koji žele da postave lične oglase, kao što su oglasi za traženje partnera, društva, prijateljstva i slično. Podnošenjem ličnih oglasa, korisnici su saglasni da poštuju naše smernice o sadržaju i da se uzdržavaju od postavljanja neprikladnog, uvredljivog ili ilegalnog materijala.

  3. Odgovornost korisnika: 3.1. Tačnost informacija: Korisnici su odgovorni za pružanje tačnih i verodostojnih informacija u svojim oglasima. Netačni ili obmanjujući oglasi će biti uklonjeni, a korisnici koji krše ovu smernicu mogu biti suspendovani ili trajno zabranjeni od korišćenja sajta. 3.2. Pravo na sadržaj: Postavljanjem oglasa, korisnici potvrđuju da imaju prava na distribuciju i korišćenje svih materijala i sadržaja u oglasima. Korisnici su odgovorni za poštovanje autorskih prava i drugih zakonskih regulativa.

  4. Plaćanje i Naplata: 4.1. Cene i tarife: Korisnici koji žele da koriste opciju istaknutog oglasa dužni su da plate odgovarajuću tarifu koja će biti naznačena na našem sajtu. Cene mogu varirati u zavisnosti od perioda isticanja i pozicije oglasa. 4.2. Bezbednost plaćanja: Sve transakcije koje se vrše putem našeg sajta su sigurne i šifrovane. Nećemo čuvati niti pristupati finansijskim informacijama korisnika.

  5. Izmena i Brisanje Oglasa: 5.1. Pravo na izmenu i brisanje: Zadržavamo pravo da izmenimo, uredimo, ili uklonimo bilo koji oglas koji krši naše smernice ili uslove korišćenja. Takođe, možemo izmeniti ili ažurirati ove uslove korišćenja bez prethodne najave.

Zahvaljujemo se što koristite naš veb sajt za oglašavanje. Nastojimo da pružimo sigurno i efikasno okruženje za sve korisnike i vaše poštovanje ovih uslova je ključno za zajedničko dobro. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice. Srećno oglašavanje!

  Contact Us
Mail : info@dzabeoglasi.com
Business Hours : 9:30 - 17:30

  O nama

"dzabeoglasi.com" je inovativni veb sajt koji vam pruža mogućnost da besplatno postavljate oglase iz različitih kategorija. Bilo da želite prodati svoj proizvod, pronaći usluge, iznajmiti stan ili ponuditi posao, ovo je pravo mesto za vas! Naša platforma vam omogućava jednostavno i efikasno povezivanje sa potencijalnim kupcima ili korisnicima, bez ikakvih skrivenih troškova.

  Uvod

U današnjem digitalnom dobu, oglašavanje je postalo neizostavan deo svakog poslovanja i pojedinca koji želi da promoviše svoje proizvode, usluge ili pruži informacije o različitim ponudama. Međutim, troškovi oglašavanja često mogu biti prepreka, posebno za manje firme ili pojedince. Upravo zato je "dzabeoglasi.com" došao kao osveženje na tržište, pružajući mogućnost besplatnog postavljanja različitih oglasa na jednostavan i efikasan način.